Diensten

Vastgoedadvies nodig ?

Wat?

Vastgoed advies (ook wel vastgoedcoaching genoemd) bestaat eruit om KOPERS bij te staan bij de AANKOOP van hun woning en dit voor woningen die NIET door IMMOVATIEF worden aangeboden.

Dit advies kan verschillende vormen aannemen. Zo kunnen wij samen met u de woning van uw keuze herbezoeken. Wij gaan u dan onze mening geven over de prijs/kwaliteit van deze woning naast mogelijke tips over de inrichting en mogelijkheden van de woning.

Indien gewenst kunnen we (in samenwerking met een vastgoed expert) een volledige technische expertise uitvoeren van uw droomwoning: kelder, dak, keuken, badkamer, verwarming, … dit en veel meer wordt in detail bekeken en geëvalueerd waarna u hiervan een uitgebreid rapport ontvangt.

In een laatste stap kan u ons zelfs inschakelen bij de prijsonderhandeling. Niet iedereen is hiervoor in de wieg gelegd en wij nemen dit graag van u over. Door onze ervaring weten wij vaak wat de correcte waarde is van de verschillende soorten eigendommen. Samen met u gaan we afspreken welke prijs u wenst te betalen en hoe we dit best zullen aanpakken. Het laatste woord blijft echter steeds aan u!

 

Niet duur!

Vastgoedadvies hoeft niet duur te zijn. Reeds voor € 250 kan u ons inschakelen. Voor die prijs bezoeken we samen met u 2 woningen en geven u onze mening over de prijs/kwaliteit ervan.

In het geval van een technische expertise maken we u een offerte op maat in functie van de grootte van de woning.

Voor de prijsonderhandeling tenslotte betaalt u ons enkel indien wij er in slagen de uiteindelijke koopprijs omlaag te krijgen. Lukt ons dat niet, dat betaalt u ons niks.

 

Geef ons gerust een seintje ! Wij maken graag tijd voor u !

welkom@immovatief.be

Delen op

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons