Over Immovatief

Persoonlijke service

Bij Immovatief bent u geen nummer. Wij zijn geen supergroot kantoor, van één of andere Amerikaanse keten, die jaarlijks 200 transacties doet en waar u slechts één van de velen bent. Wij staan voor een kleinschalige, persoonlijke aanpak.

Bij ons telt elke klant! Elke tevreden klant is immers onze beste publiciteit! Ook zijn wij steeds bereikbaar voor al uw vragen!
Een wereld van verschil! 


Professioneel

Binnen Immovatief wordt u steeds geholpen door mensen die hun vak kennen. Zowel bij de waardebepaling, presentatie, bezoeken, opvolging, opmaak overeenkomsten, contacten met notarissen, ... is het erg belangrijk dat u beroep kan doen op een professioneel team.

Ook kennen alle medewerkers van IMMOVATIEF alle dossiers waardoor u en de mogelijke kopers altijd bij iedereen terecht kunnen met uw vragen. Geen jonge stagiairs met weinig ervaring die om de 6 maanden veranderen. Bij ons enkel gedegen en ervaren mensen die voor u steeds beschikbaar zijn en op zoek gaan naar alle antwoorden op uw vragen.

Respect

Regelmatig gaan we samen zitten met u om het verloop te bespreken. Zo bent u steeds op de hoogte van de gang van zaken. Ook zijn we steeds bereikbaar voor al uw vragen.

Onderhandelen met kopers en verkopers gebeurt op een gemoedelijke manier. Geen agressieve telefoontjes, geen (halve) leugens, mensen niet onder druk zetten om te tekenen. Het is voor ons superbelangrijk dat zowel kopers als verkopers zich goed voelen na het afsluiten van de verkoopovereenkomst.

 

Correct

Het is in het belang van alle partijen dat uw makelaar vanaf dag 1 een correcte houding aanneemt :

  • in de waardebepaling : geen overschatting van de waarde van uw woning met als enige doel u zand in de ogen te strooien
  • in de presentatie : uw woonst goed in de verf zetten, zonder gebreken te verbergen
  • in de prijs : enkel bij een succesvolle verkoop bent u ons commissie verschuldigd, geen dag eerder en het bedrag van deze commissie is gekend vanaf dag 1
  • in de behandeling van mogelijke kopers : juiste informatie meegeven, zonder geheimen
  • in de communicatie naar koper/verkoper : duidelijk de stand van zaken communiceren, steeds streven naar een WIN - WIN voor beide partijen

Foute informatie geven aan kopers kan immers leiden tot boetes, rechtszaken of zelfs annulatie van de verkoop.

 

Lokaal karakter

Immovatief is een kantoor van de regio, voor de regio. Zemst is onze uitvalsbasis, alles binnen een straal van 30km ons werkterrein.

Liever dan te 'reizen' van Antwerpen tot Brussel en van Aalst tot Aarschot, kiezen wij ervoor om vooral lokaal een sterke naam uit te bouwen. Daardoor hebben wij steeds een stap voor als het gaat om marktkennis (waarde van grond, constructie, nevenfactoren, ...) en marktaanbod (andere panden te koop in de buurt, nieuwe projecten, ...).

 

Maatwerk

Aangezien geen 2 verkopen dezelfde zijn zullen wij onze commerciële aanpak ook steeds aanpassen in functie van uw noden. Samen met u gaan we ons communicatieplan bepalen. Naast het standaardpakket (websites, weekbladen, bord, maling aan het klantenbestand, vitrines, …) kunnen we specifiek voor uw woning nog enkele " specials " hanteren :

  • 'In de kijker' advertenties
  • Burenkaartjes
  • Algemene flyer
  • Betaalmagazines
  • ...

 

Sociaal engagement

Wij bij Immovatief zijn van mening dat het onze plicht is mee te werken aan een betere wereld. Daarom schenken wij per uitgevoerd contract een bedrag aan het goede doel. U mag zelf mee bepalen welk (lokaal) goede doel we dit jaar zullen verblijden met onze gift.

Op het einde van het jaar bezorgen wij u een overzicht van de goede doelen die wij, dankzij u, hebben gesteund.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons