Te huur Rangschik lijst op: meest recent - Prijs - gemeente

Verhuurd

Huis

3020 Winksele

Verhuurd 4 140m² 1 1

Deze woning is rustig gelegen en in prima staat. De woning bestaat uit hall, toilet, leefruimte, keuken. Eveneens 4 slpks, badkamer, ruime garage, terras en tuin.

Verhuurd

Appartement

3070 Kortenberg

Verhuurd 2 1

Dit app is gelegen vlakbij het station en niet ver weg van het centrum van Kortenberg met al zijn winkels. Het app bestaat uit leefruimte, keuken, badkamer, toilet en 2 slpk. Op het gelijkvloers eveneens een grote berging. De ramen worden nog vernieuwd.

Verhuurd

Huis

1910 Kampenhout

Verhuurd 5 220m² 1 1

Deze ruime woning beschikt over een ruime living met open keuken, berging, toilet en garage op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, badkamer en toilet. Onder het dak heb je 2 slaapkamers en een douchekamer. Tuin en aangelegd terras.

Verhuurd

Studio

1800 Vilvoorde

Verhuurd 35m² 1

Deze studio van =/- 40 m² ligt op de 2e verdieping van een recht gebouw. Bestaat uit open keuken, leefruimte, badkamer met douche, lavabo en toilet. Mezzanine met slaapplaats.

Verhuurd

Gelijkvloerse verdieping

3020 Herent

Verhuurd 2 94m² 1

Dit appartement is gelegen in een mooie residentie vlakbij station Herent. Het appartement beschikt over een ruime living met open keuken, badkamer, 2 slaapkamers, autostaanplaats, terras en privatieve tuin. Zeer kindvriendelijke omgeving. Maandelijkse kosten = € 75.

Verhuurd

Appartement

1930 Zaventem

Verhuurd 2 84m² 1

Dit verzorgd 2 slpk appartement is rustig gelegen, en beschikt over een ruime leefruimte, keuken, badkamer, toilet, en berging. Voor een bezoek ter plaatse, contacteer 0472/77 82 70.

Niet gevonden wat je zocht? Blijf op de hoogte van onze nieuwste panden. Blijf op de hoogte